سفارش تبلیغ
صبا ویژن

سنا ... سه نسل آلبوم
 
قالب وبلاگ

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها

من و تو، زن و مرد مسلمان می توانیم برکات ایام ولادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) را دستمایه تقرب الهی قرار دهیم .
 انسان یک موجود مستقل و خود اتکا نیست و در فهمیدن طریق کمال و پیمودن آن نیازمند معصومین علیهم السلام است . پس چه نیکوست در چنین روزهایی با تولی به اولیای حق، از ایشان برای قرب به خدای متعال و کسب صفات پسندیده مدد جوییم .

دعا یکی از راه های توسل است که اگر با تامل و تفکر همراه باشد می تواند زمینه ای را برای صعود به مراتب بالاتر ایمانی فراهم نماید .

بیایید در این ایام به اندازه ظرفیت اندکمان، هر روز  ابتدا  زیارتنامه مولود خانه وحی را قرائت کنیم و پس از آن چند صفت عالیه حضرت ام ابیها ( سلام الله علیها ) را سرمایه کسب معارف معنوی قرار دهیم تا با تولی به اسوه عصمت و حیا از ولایت بانوی دو عالم برخوردار شویم .

طرح رهروان بانوی آسمانی گام کوچکی است در این مسیر .


[ چهارشنبه 86/4/13 ] [ 2:45 عصر ] [ سنا ] [ نظرات () ]

به نام خدای پاکی ها
بعد از چندجلسه رفت وآمد و چقدر بازبودن چشمها و گوشها  می رسند به  بله برون .مجلسی وفامیلی و گاهی شامی .و از همه مهمترتعیین مهریه و از اون مهمتر عقد موقت .
اشتباه نکنید هنوز چشمها بازه و هر چی ارتباط بیشتر ،چشمها بازتر .تا اینکه کم کم دوران شیرین نامزدی به شوری وتلخی وترشی وتندی تبدیل می شود.و بالاخره صداشون  در میآد که بله ما باهم مشکل داریم
به نظر کارشناسان، این بدترین نوع ازدواج موقت است که درجامعه امروز رایج شده است.درحالیکه دراسلام هیچ محدودیتی برای دختر وپسردر مراسم خواستگاری وجود ندارد و هر دوحق دارند بارها وبارها با هم صحبت کنند.اما  بعضی وقتهاما ،پا را از شرع هم جلوتر می گذاریم.
 هر وقت بحث ازدواج موقت مطرح می شود، شدیدترین موضع را خانمها می گیرند (البته همراه با فشارخون بالا،صدای لرزان و گلوی خشک) که بله: ازدواج موقت مال زمان پیامبر بوده  وبا این حرفها یک عده به دین بدبین می شوند و بی بند وباری به شکل قانونی درجامعه زیاد می شود  و چند  دلیل من درآوردی دیگر.ازدواج موقت   از جمله احکامی است که در عرف تغییر کارکرد پیدا کرده و مظلومانه در کارشناسی عوام، به عنوان ابزاری برای ارتباط دختر وپسردردوران نامزدی ویا هوسبازی شناخته شده است .
اما توجه به متون دینی وشرایط  امروز جامعه   نشان می دهدکه برخلاف تفکر رایج ، ازدواج موقت می تواند بهترین راه برای محدودکردن روابط دختر وپسر و ایجاد انضباط درمسائل جنسی جامعه باشد.
ازدواج موقت یک نوع ارتباط شرعی میان زن و مرد است که در اسلام مطرح شده است و مانند برخی امور شرعی  ابزار هوسبازی قرار گرفته است و می گیرد .البته ازدواج دائم هم به صورتهای مختلفی بازیچه هوسبازان شده است، اما ازدواج موقت احتیاج به ساماندهی دارد وباید قانونمند شود
 اگر ازدواج موقت را به عنوان عرفی  قانونی، برای ارتباط دختر و پسر در جامعه به میدان آوریم، راههای ارتکاب گناه محدود می شود (که یکی از وظایف دولت اسلامی است )و ارتباط دختر و پسر از فرم از هم گسیخته امروز بیرون می آید و از طرفی، آنهایی  که به هردلیل ،توانایی ازدواج دائم ندارند، می توانند با ازدواج موقت تشکیل خانواده دهند.
ازدواج موقت نسخه ای نیست که برای همه افرادتوصیه  شود بلکه راهکاری است که در شرایط ویژه باید از آن استفاده کرد.
اگر ن
گاهی اجمالی به شرایط جامعه داشته باشیم ، ازدواج موقت بیشتر معنا پیدا می کند.
در جامعه ای که  در عصر ارتباطات، انواع تحریکات وجود دارد و    شرایط ازدواج دائم برای همه فراهم نیست و  عرف هم سن خاصی را برای ازدواج تعریف کرده است چه راهی  برای آلوده نشدن یک جوان به گناه وجود دارد؟
البته افراد هوسران  همیشه کار خودشان را می کنند (ماجراهای رئیس کل  تساهل و تسامح که یادتان هست )

در ارتباط با این موضوع http://amk.parsiblog.com/231510.htm                                                                                             

 http://shiashenasi.parsiblog.com/230071.htm


[ دوشنبه 86/3/21 ] [ 12:19 صبح ] [ سنا ] [ نظرات () ]

به نام خدا

پنج شنبه دهم خرداد هم اندیشی حجاب، مسئولیتها و اختیارات دولت اسلامی در قم برگزار شد.تعداد زیادی مقاله فرستاده شده بود .چکیده پنج مقاله برگزیده ارائه شد و سخنرانانی چون آیت الله سبحانی ،جناب آقای پورمحمدی وزیر کشور ،خانم دکتر طبیب زاده مسئول دفتر امور زنان نهاد ریاست جمهوری و حجه الاسلام رحمانی نماینده ولی فقیه در نیروی انتظامی در این هم اندیشی حضور داشتند.

گفتند: حجاب در همه ادیان و ایران باستان بوده است و گفتند دلایل فقهی مقابله با بد حجابی را که از مقابله با گناه ریشه می گیرد.

گفتند : مهمترین علل رویکرد به بد حجابی دوری از ارزشهای انقلاب ،کم کاری نهاد های فرهنگی ،اقتصاد مصرف زده پس از سالهای جنگ،گسترش دیدگاههای لیبرالیستی غرب از طریق ماهواره و اینترنت است و آنچه  همه گفتند  عملکرد نامناسب صدا و سیما در موضوع حجاب  بود.

وزیر کشور هم گفتند که در موضوع حجاب به عنوان یکی از دستگاههای مسئول به وظایف قانونی خود عمل کرده اند و باید از آنهایی که از سالهای گذشته تا امروز  به وظایف خود عمل نکرده اند پرسید، که چرا در انجام وظایف خود به عنوان یک مسئول  نظام اسلامی کوتاهی کرده اند؟

در مورد برخورد مستقیم با بد حجابی نظرلت متفاوتی مطرح بود اما ، همه  گفتند که تنها  برخورد مستقیم با بد حجابی چاره کار نیست.

بسیار گفتند و گفتند و گفتند ...امانگفتند:

نگفتند :چگونه می توان برنامه هایی در صدا و سیما ساخت که هم جذاب باشد و هم دینی؟هنر دینی باید در حوزه  تولید شود یا دانشگاه؟

نگفتند: با اینترنت و ماهواره چه کنیم؟اگر رشد تکنولوژی ارتباطات توانسته فرهنگ اومانیستی را در جهان گسترش دهد ،ابزاری که قرار است با این تهاجم مقابله کند چیست؟چه کسانی باید این ابزار ها را بسازند؟

نگفتند:اقتصاد مصرف زده ای که تظاهر به داشتن سرمایه را یک ارزش می داند چه زمانی قرار است جای خود را به اقتصاد اسلامی دهد که در آن صرفه جویی ،بخشش و تقوی ارزش باشد؟

 و بسیار نگفتند و نگفتند ونگفتند....

ولی نا امید نیستیم ،شروع خوبی بود .

 

 


[ شنبه 86/3/12 ] [ 9:51 صبح ] [ سنا ] [ نظرات () ]

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها

بله نمی شناسیم ،و نمی توانیم بشناسیم ،و  می دانیم برای ما شناختنی هم نیست.هرسال همان حرفها را تکرار می کنند و تکرار می کنیم.

 می دانیم آنچه هر سال نو می شود تنها ریتم مداحی ها و سرودهایی است که به نام شما وشاید برای شما خوانده می شود.امابا همین شناخت اندک که قطره ای برای رفع تشنگی بوده است می توانیم بهتر از آنی باشیم که هستیم.اگر بخواهیم و اگر باور داشته باشیم که بهترین زنان عالم الگوی همیشه تاریخ است.بارها شنیده ایم که حضرت زهرا (س):

انفاق را در حد اعلای آن به جا می آوردند یعنی از آنچه نیاز داشتند و از آنچه دوست داشتند.

پس خوشا به حال آنهایی که ، بخشش را در لباسهای از مد افتاده و صدقه ای برای سلامتی خودشان تعریف نمی کنند.

ابشان آنقدر نماز می خواندند که پاهایشان ورم می کرد و در دعاهایشان ابتدا دیگران را در نظر داشتند ،شمایی  که با یک نماز اول وقت و گاهگاهی دعا به خود غره نمی شوید و دعاهایتان  از چاردیواری خانه بیرون می رود ما را هم دعا کنید.

بهترین زنان عالم بهترین همسر و بهترین مادر بود،او مایه آرامش بود و تو هم می توانی آرامش را به همسر و فرزندانت هدیه کنی اگر به خاطر دنیا بر آنان خشم نگیری.

پیامبر بوی بهشت را از فاطمه استشمام می کرد و  امروز هم هستند پدرانی که نور ایمان را در دخترانشان می بینند و از دیدن آنها لذت می برند.

و بالاخره، بارها شنیده ایم که آن بانویی که در مقابل مرد نابینا هم حجاب داشت چگونه وقتی اسلام را در خطر دید به میدان آمد و کنج خانه نماند پس :فاطمه (س) یارتان باد ،شمایی که در این روزگاری که اسلام این چنین در دنیا مطرح شده است فاطمه گونه در میدان هستید.

 

 

 


[ چهارشنبه 86/3/9 ] [ 3:43 عصر ] [ سنا ] [ نظرات () ]

دخترم میترا سلام

امیدوارم.............

و اما نظر من

می دانم که با خواندن  جوابهای دوستان ذهن تو بیش از گذشته فعال شده و آماده شنیدن هستی. 

به نظر من طرح نیروی انتظامی در مقابله با بد حجابی ، تنها یک برنامه انضباطی در نمای بیرونی جامعه است .که البته به عنوان یک حرکت رو بنایی هم این بهترین روش و موثرترین روش نیست.و مجریان طرح هم چنین ادعایی نکرده اند اما قبول کن فاصله زیاد میان نوع پوشش افراد در جامعه و اعتقادات غالب مردم چندان  دوام نمی آورد و خواه نا خواه به تنش منجر می شد .اما در مورد روش پر کردن این فاصله حرف بسیار است.

نکته ای که لازم می دانم برای تو بگویم پاسخ به  این سؤال  است که آیا  موضوع حجاب و پوشش به حکومت ارتباطی دارد؟

میترا جان :هر نظامی با هر ایده ئولوژی که کشورش را اداره می کند برای پایداری و ثبات حکو مت و در حقیقت ثبات کشورش، فرهنگ نظام حاکم را گسترش   می دهد.این فرهنگ می تواند دینداری و یابی دینی(سکولاریزم)باشد.اما آنچه در کشورهای دیگر شاهد آن هستیم، نظامی است که با سیستم اقتصادی ،سیاسی و فرهنگی یکسان و با تبلیغات گسترده بی نیاز از تذکر مستقیم اهداف خود را پیش می برد.اهر چند که آنها هم در بعضی مواقع مثلآدر  دانشگاهها که کمتر، تحت تاثیر تبلیغات هستند مستقیمآ با مظاهر دینداری مقابله می کنندتا دین در مجامع علمی و فکری ظاهر نشود.

اگر آرمان تو کشورهایی مثل مالزی باشد که باید بگویم در  کشورهایی  مثل مالزی یا بعضی کشورهای عربی که  مسلمان هستند و حجاب در آن کشور ها اجباری نیست  نظام حکومتی یک نظام دینی نیست،در این کشور ها دین از سیاست جداست. عربستان هم همینگونه است  خیلی نمازمی خوانند و زن هایشان هم رو بنده می زنند اما حکومت دینی ندارند.

اگر دینداری را به یک رابطه فردی با خداوند بدانیم در اینصورت اشکال شما به جاست ،اما می دانی که ما انقلاب کردیم تا دین را از درون خانه ها و پستو ها بیرون بیاوریم چون معتقدیم دینی داریم که می تواند امور دنیا و آخرت ما را سرپرستی کند.همچنان که نقطه مقابل ما نظام های سکولار هستند که بی دینی را در همه سلولهای جامعه تزریق می کنند. وارد بحث جهانی سازی نمی شوم که بگویم چگونه به همه جهان می خواهند تزریق کنند اما آنها ابزارهای کارآمدتری ساخته اند.و ما در این زمینه عقب هستیم.

(.اگر در مورد کنوانسیون حقوق کودک و کنوانسیون رفع کلیه اشکال تبعیض از زنان مطالعه کنی متوجه می شوی چگونه با این معاهدات می خواهند برای همه دنیا برنامه ریزی کنند)

آنها در سیاست ،فرهنگ و اقتصاددر یک جهت ، دین بی دینی را ،ترویج می کنند.

و ما در شرایطی با افراد بد حجاب برخورد می کنیم که  نقاط ضعف و تضاد های بسیاری درجامعه وجود دارد. برای نمونه:

در انواع جشنواره ها از هنرپیشگانی تجلیل می شود که حتی در مراسمی  هم که می دانند انعکاس خبری دارد پوشش مناسبی ندارند.

صداو سیما هنوز نتوانسته برای پوشش و آرایش هنر پیشه ها  حدود مناسبی را معین کند. (فقط برخی هنر پیشه ها را سیاه و سفید نشان می دهند).

سینما وسینماییها که دیگر در این عرصه دست بسیاری را از پشت بسته اند و جالب است که ......

همایشهاو برنامه های فرهنگی در موضوع حجاب آنقدر تکراری و کلیشه ای شده است که برای افراد با حجاب هم جذابیت ندارد.

نشریات ما که یعنی از اهالی فرهنگ هستند به جای استفاده از عکس زنان از تصاویر دختران کوچک استفاده می کنند یعنی هنوز نگاه ابزاری به زن در جامعه جریانی آشکار دارد.

.در نگاه بسیاری از زنان با حجاب هم  ارزش زن، در میزان جذابیت جنسی او تعریف می شود اگر در جامعه حجاب دارند د و خود نمایی نمی کنند در مجالس زنانه، در پیروی از مد پیشتاز  هستند.پس مفهوم حجاب برای برخی با حجاب ها هم روشن نیست.

  زیبایی ظاهری یکی ازمعیارهای اساسی ازدواج پسرها ست  که به برکت انواع فیلمها وتصاویر و......روز به روز هم سختگیر تر می شوند

مصرف گرایی هنوز یک ارزش به شمار می آید .و مصرف گرایی در پوشش افراد  بد حجاب و با حجاب، فرهنگ پوشش را تحت تاثیر قرار میدهد.

و....................

میترا جان به نظر من

آن بانوی فلسطینی که با یک روسری نه چندان پوشیده و یک لباس گشاد همدوش همسرش،فرزندانش و با همه زندگیش رو در روی ظالم ایستاده ارزش بیشتری نسبت به آن خانمی  دارد که چادر می پوشد،روبنده می زند اما  مصرف کنند ه انواع لوازم لوکس و خارجی است نه از سیاست بین الملل چیزی می داند، و نه از سیاست داخلی کشورش  و نه از آنچه در دنیا به سر مسلمان ها می اید .

زنان مبارز فلسطینی


درست است که، آمریکا از  زنان بد حجاب جامعه ما نمی ترسد اما از زنان با حجاب و بی تفاوت ما هم نمی ترسد.

...... 

گفته بودی چرا می گوییم در کشور های غربی مخالفت با حجاب، مخالف آزادی است؟

 به دو دلیل:

 اول: با تعریف آزادی با همان معنای لیبرالیستی آن، یعنی  هر چه می خواهید بگویید و هر چه می خواهید بپوشید.  در تضاد است .

دوم: با معنای  آزادی در فرهنگ ما ،که آن را توسعه اختیار، در رشد وتکامل انسان تعریف می کنیم، منافات دارد. پس با هیچ کدام از تعاریف آزادی همخوانی ندارد.  

در مورد نگاه جنسیتی ،دوستان مطالب زیادی نوشتند در چند جمله من هم می گویم که اگر در جامعه ای نگاه جنسیتی، به زن و مرد نیست و زن ومرد آن جامعه یکی هستند باید فاتحه آن جامعه را خواند .جامعه ای که بین زن و مرد آن جاذبه نباشد یک جامعه سالم نیست، این جاذبه اگر در یک مسیر صحیح قرار گیرد و هدایت شود می تواند، موجبات رشد و حرکت در انسان باشد.

و اما دخالت در حریم خصوصی

اگر دخالت در نوع پوشش و وجود ضابطه و حدود در لباس افراد یک جامعه تعرض به حریم خصوصی آنان است،پس همه جای دنیا این تعرض صورت می گیرد چون جایی در دنیا نیست که پوشش مردم حدی نداشته باشد.( البته از قبایل آفریقایی اطلاعی ندارم)

بحث در میزان این حدود است که دیگر به  جهان بینی ما مربوط می شود.که میدانم تو اسلام را به ارث نبرده ای بلکه انتخاب کرده ای.

 میترا جان اگر................................................................................................................... ......................................................................................................................................

منتظر پاسخت هستم..


[ پنج شنبه 86/2/27 ] [ 1:4 صبح ] [ سنا ] [ نظرات () ]
.: Weblog Themes By WeblogSkin :.
درباره وبلاگ

سه نسل آلبوم زندگی پیش روی من است نسل خودم ، مادرم و فرزندانم...
موضوعات وب
امکانات وب


بازدید امروز: 2
بازدید دیروز: 18
کل بازدیدها: 76920